HAF treeningstuudio

Kaneelirullid ja kummipaelad

Tänases eriolukorras elades ja toimetades on meil kõigil olnud vajadust enda igapäevaelu natukene ümber korrigeerida. Kindlasti on see ka väga paljudel Teist muutnud nii toitumiskogemusi kui ka treeninguid. Tänases postituses räägin natukene rohkem enda toitumisest üleüldiselt ja sellest, kuidas mind on totaalne trennihullus haaranud.

Kuidas Teil Selle koduse treenimise ja toitumisega siis on kah? Ma loen facebookis koguaeg, kuidas kõikidel kaal tõuseb jne. No näiteks, kui ma enda instagrami storysid vaatan, siis ma pean tõdema, et 90% minu sõbrannadest on pagariteks hakanud ja nende firmaroaks tundub olema kaneelirull. Kui Te nii edasi jätkate, siis sel suvel olen ma vist üksinda rannas päikest võtmas? 😀 Aga noh, laske heal maitsta. Võibolla üle kahe inimese randa ei lubatagi – ja kuna Teie olete kõik need suved rannas veetnud… Siis ehk ongi nüüd see minu aeg käes? 😀

Vaatamata sellele, et fitlapi kavas on kaneelirullid täitsa olemas, ei ole ma isegi neid teinud. Lihtsalt ei taha. Esiteks ei ole ma kunagi suurem magusasõber olnud – mulle ei ole mõtet osta ega kinkida magusat. Ma jagan selle laiali. Aga…. Tooge mulle pakk krõpsu ja see on otsas enne, kui ma aitäh jõuan öelda…. See on minu patt. Aga minnes tagasi sinna karantiiniellu, siis minul on vastupidi – mul on hoopis lihtsam. Ma käin poes vähem, teen vähem (kui üldse) emotsioonioste ja planeerin enda toitumist.

Toitumisega on mul tegelikult selline lugu, et kui ma hakkasin EMS treeningut tegema, siis ma ei jälginud ühtegi toitumiskava. Nagu – muidugi ma tellisin neid… Aga ma ei jälginud neid. Nagu ma