HAF treeningstuudio

Eveliisi päevik: Suveks saledaks. Kui suvi üldse tuleb.

Mul on kaks päeva olnud megapaha tuju. Kohe selline, et tahaks end diivanile pleedi alla kerra tõmmata ja üldse mitte püsti tõusta. Vana mina olekski seda teinud, oleks veel veinipudeli ka lahti korkinud ja oma muret uputanud, aga uus mina…Vot seda uut mina ei tunne ma ise ka ära.

Mind tundes, kas te oleksite kunagi võinud uskuda, et minu suust tulevad sõnad, et trennist on saanud minu elustiil? Kohe selline lahutamatu osa minu argipäevast.

Ma olen NELI kuud korralikult trennis käinud. Lisaks EMS-trennile hakkasin ma nüüd käima ka Jumpingus ja kuigi mõlemas trennis trenni ajal ma mõtlen, et tahaks surra ja treenerile halvasti öelda, siis pärast seda on selline positiivne energia sees, et ei oska mida ära teha. No vot ja nüüd selle paha tuju juurde. Eile Jumpima minnes oli mul nii kehv tuju, ma olin lausa vihane ja teate kui hea tunne oli kogu see viha endast batuudi peale välja elada. Tund aega vihast hüppamist, vanamehe kombel higistamist ja viha oli ka kadunud. Ka paha tuju. Ma ei valeta.

Täna hommikul läksin ma lönta-lönta EMS-trenni, ei olnud tuju, pahur oli olla. Deja vu tunne tuli. Nagu oleks seda tunnet varem kogenud. Läksin trenni paha tujuga, tulin välja energiat täis. Alles nüüd ma saan nendest inimestest aru, kes ütlevad, et trenn on parim ravim paha tuju ja depressiooni vastu. Varem ma arvasin, et see on niisama jutt.

No vot. 12-14.mail toimub Tallinnas ilumess “Ilusõnum”. HAF klubi on seal oma trennivarustusega väljas ja saate tulla järgi proovima nii EMS-trenni kui Jumpingut.  Tulge kindlasti! Sest ausalt kui veel viimasel hetkel kuidagi suveks saledaks saab, siis nende kahe trenniga. Samas ma ei teagi, kui viimane hetk see ikka on, järgmine nädal lubas lörtsi 😀

Mul on viis kutset “Ilusõnumile” ära ka anda. Kes tahab, jätke endast minu blogipostituse kommentaaridesse märku!